Beograd popularan za odmor među Italijanima

Bez autora
Nov 06 2012

Italijanska agencija “Ansa” danas je prenela istraživanje veb portala za putovanja “Edreams” koji navodi da su Italijani tokom upravo završenih praznika u Italiji najviše putovali u London i Pariz, ali i u Beograd. Na iznenađenje mnogih, Beograd se veoma dobro pozicionirao na visokom šestom mestu, sa koga je ove godine istisnuo Barselonu.Italijanski mediji prenosi da je apsolutna novost ulazak Beograda na listu najpopularnijih evropskih gradova za kraći odmor i da je naš glavni grad, prema istraživanju motivacija za putovanja, prepoznat kao destinacija bogatog noćnog života i da je izazovan zbog miksa stilova – orijentalnog i evropskog.

Beograd popularan za odmor među ItalijanimaItalijanska agencija “Ansa” danas je prenela istraživanje veb portala za putovanja “Edreams” koji navodi da su Italijani tokom upravo završenih praznika u Italiji (Tutti I Santi – 4 dana su bila neradna) najviše putovali u London i Pariz, ali i u Beograd.

Na iznenađenje mnogih, Beograd se veoma dobro pozicionirao na visokom šestom mestu, sa koga je ove godine istisnuo Barselonu.

Italijanski mediji prenosi da je apsolutna novost ulazak Beograda na listu najpopularnijih evropskih gradova za kraći odmor i da je naš glavni grad, prema istraživanju motivacija za putovanja, prepoznat kao destinacija bogatog noćnog života i da je izazovan zbog miksa stilova – orijentalnog i evropskog.

Popularnosti Beograda u Italiji značajno su doprinele i brojne promotivne aktivnosti Turističke organizacije Srbije i Turističke organiazcije Beograda u Italiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik